Terechte nederlaag voor ons viertal.

De wedstrijd tegen koploper Lochem 3 leverde een nipte nederlaag op. Hierdoor ligt de weg naar het kampioenschap voor de schakers uit Lochem open.
Fred Visschers had het moeilijk tegen de sterkste thuisspeler. Hij raakte een pion achter en van zijn stelling werd hij ook niet echt vrolijk.
Uiteindelijk kon hij, na goed verweer, dan ook niet voorkomen dat hij een nul moest incasseren. Kees raakte ook een pion achter, maar kwam gedurende de avond beter in zijn spel. Zijn opponent merkte dit waarschijnlijk ook en bood remise aan hetgeen Kees ( met nog steeds die pion achter ) accepteerde.
De partijen van Fred Pronk en Joost eindigden vrijwel gelijk. Fred was zwaar van slag toen hij een kapitale blunder maakte. Hij zette zijn dame zo maar op een veld dat een vijandelijke pion bestreek - weg pion en weg eventuele remise. Joost had op de 27e zet optimaal kunnen profiteren van een fout van zijn tegenstander. Hij wilde het echter op de mooist mogelijke manier doen en kwam na een foutieve 33e zet in een remise-eindspel terecht. Dat hij toch nog won, kwam door het feit dat zijn opponent uiteindelijk de laatste fout maakte.